Asiatiske spesialbutikker i Oslo
00 min
20. juni 2023
3. nov. 2023
type
status
date
slug
summary
tags
category
icon
password

En guide til eksotiske matbutikker i hovedstaden

 
Osloboere har en lidenskap for asiatiske matvarer, enten det er koreansk, japansk, indisk eller vietnamesisk. Hvis du er på jakt etter spennende asiatiske spesialbutikker, har vi funnet frem til noen av de beste i Oslo.

J2 KOREAN MART - Autentisk koreansk handleopplevelse

Den nyåpnede J2 Korean Mart ligger midt i Oslo og tilbyr en autentisk koreansk handleopplevelse. Butikken, som ligger rett ved Oscarsgate, importerer 100% av varene fra Korea og har dermed et bredt utvalg av koreanske produkter.

Oppdag spennende smaker

I J2 Korean Mart finner du alt du trenger for å lage kjente og ukjente retter fra det asiatiske kontinentet. Fra kimchi til ingrediensene du trenger for å lage populære retter som Bibimbap og Samgyetang. Butikken har også en hel vegg dedikert til et bredt utvalg av koreanske ferdignudler.

Utforsk nye retter

J2 Korean Mart tilbyr også ulike middags-kit med instruksjoner som tar deg gjennom matlagingprosessen steg for steg. I tillegg har de et utvalg av ferdigretter som kan serveres kalde eller varmes opp i butikkens mikrobølgeovn eller hjemme.

Moderne og ren butikk

Butikken har en moderne og ryddig atmosfære. Det er faktisk en del av restauranten J2 Modern Korean, som har fått glimrende anmeldelser.
Adresse: Pilestredet 63a

NEO TOKYO - Utforsk japanske varer og kultur

Neo Tokyo er et samlingspunkt for de som er interessert i japansk kultur. Denne nisjebutikken har spesialisert seg på ulike japanske varer og tilbyr et variert utvalg av snacks, matvarer, hudpleieprodukter, anime DVD-er og mer.

Lag din egen bubble tea

En av høydepunktene hos Neo Tokyo er tilgjengeligheten av Tapioka og andre "popping pearls", slik at du kan lage din egen bubble tea hjemme. Bubble tea har blitt svært populært i Oslo, så hvis du leter etter gode steder å få tak i denne trendy drikken, kan du sjekke ut vår artikkel om Bubble tea i Oslo.

Unike produkter fra Japan

I Neo Tokyo kan du finne favoritter som Kameda rice snack og den populære drikken Ramune. Prisene kan være noe høyere enn det du er vant til fra vanlige matbutikker, men her får du unike japanske produkter.
Adresse: Karl Johans gate 7

A FOOD MARKED - Oslos største asiatiske matbutikk

AFOOD MARKED er den største asiatiske matbutikken i Oslo og tilbyr et omfattende utvalg av matvarer fra hele Sørøst-Asia.

Utforsk spennende smaker

I denne butikken kan du gå på oppdagelsesferd blant hyllene og oppleve en verden av uvante og ukjente asiatiske produkter. Fra krydder og sauser til ferske ingredienser, finner du alt du trenger for å lage autentiske retter fra forskjellige asiatiske land.

Ferskvaredisk og ferdigretter

A FOOD MARKED har også en egen ferskvaredisk der du kan finne spesialiteter som kokte kongesnegler og andre delikatesser. Ved inngangen til butikken finner du også ferdigretter som kan varmes opp i butikkens mikrobølgeovn.

Opplev øl og rimelige alternativer

Hvis du er interessert i øl, kan du ta en titt på butikkens ølskap, hvor du finner et utvalg av pils fra asiatiske land. Dessuten kan du finne mange av de samme varene som i Neo Tokyo og J2 Korean Mart, men til en litt rimeligere pris.
Adresse: Lakkegata 3

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom J2 Korean Mart, Neo Tokyo og A FOOD MARKED?

J2 Korean Mart fokuserer på autentiske koreanske produkter og retter, mens Neo Tokyo spesialiserer seg på japanske varer og gir deg muligheten til å utforske japansk kultur. A FOOD MARKED er den største asiatiske matbutikken i Oslo og tilbyr et bredt utvalg av matvarer fra hele Sørøst-Asia.

Er prisene i disse butikkene høyere enn vanlige matbutikker?

Prisene i spesialbutikker kan være litt høyere sammenlignet med vanlige matbutikker på grunn av importkostnader og tilgangen til spesifikke produkter. Likevel får du kvalitetsvarer og unike produkter som kan være verdt prisen.

Kan jeg finne ferdigretter i disse butikkene?

Ja, alle tre butikkene tilbyr ferdigretter som kan varmes opp og nytes enten i butikken eller hjemme. Dette er en praktisk løsning for de som ønsker å prøve autentiske asiatiske retter uten å lage dem fra bunnen av.

Kan jeg finne ingredienser og produkter fra andre asiatiske land enn Korea og Japan?

Ja, A FOOD MARKED har et bredt utvalg av matvarer fra hele Sørøst-Asia. Du vil kunne finne produkter og ingredienser fra land som Thailand, Vietnam, India, Kina og mange flere.

Er disse butikkene også tilgjengelige for netthandel?

Det kan variere fra butikk til butikk. Noen av dem tilbyr nettbutikker der du kan bestille produkter og få dem levert til deg. Sjekk de respektive nettstedene for mer informasjon om netthandelstjenester.

Comments